Aida Giner nova Secretària General de NNGG València

By at marzo 2, 2022 | 7:41 pm | Print

Aida Giner nova Secretària General de NNGG València

Aida Giner i Claudia Camarasa representaran a la Vall d’Albaida en el nou Comité Executiu de NNGG de la Provincia de València.

El passat dissabte 26 de febrer es va celebrar a Massanassa l’XIé Congrés provincial de Noves Generacions del Partit Popular on Javier Camarasa, Regidor del PP a la Llosa de Ranes, resultà triat President amb el 97% dels vots.

L’organització jove del Partit Popular a nivell provincial s’ha reestructurat per complet i la comarca de la Vall d’Albaida tindrà un pes important en el Comité donat que Aida Giner, Regidora de l´Ajuntament de l’Olleria, ha sigut triada pel recent President com a Secretària General. Es convertix per tant en la número dos de la província. Una aposta clara i directa pels jóvens regidors ja que per a Aida Giner, “és l’hora ser la veu de tots els jóvens, motivar-los, fer del projecte del PP un referent per a la joventut de la província”.

Giner incideix en que el projecte es basa en tres pilars: el primer és la unitat, cada poble i comarca ha de tindre una estructura que funcione. L’esforç és un altre dels pilars, ja que participar de forma activa en la política possibilita formar part de les llistes electorals i arribar a les corporacions on la lluita pels drets i oportunitats dels jóvens és més efectiva. Finalment, aposta pel valencianisme on defen els valors valencians i l’enriquiment de la nostra llengua. A més, Giner apunta que NNGG és la veu de la joventut, i que “estarem lluitant per tots els nostres drets”.

Durant l’acte, Javier Camarasa va afirmar que “arribar a tots els pobles i comarques és fonamental per a tindre un partit fort, vertebrat i unit que estiga preparat per a ser l’opció majoritària dels valencians a les properes eleccions”, per això, ha nomenat coordinadors en les quinze comarques valencianes. La coordinadora de la Vall d’Albaida serà Claudia Camarasa, veïna de Montaverner i membre de NNGG de Montaverner. El càrrec de Secretari Comarcal es per a Juan Migue Vargas, de NNGG Ontinyent. Per a Claudia Camarasa és un orgull poder formar part d´esta executiva, crec que els joves tenim un paper molt important i se´ns ha d´escoltar, perquè de nosaltres depén el futur. És moment de reactivar la nostra comarca i de que els joves prengam partit.

Camarasa afirma que “la comarca ara mateix té un gran pes per al PP, prova d’això és la importància de la Vall d´Albaida dins del nou comité. Ara hem de seguir treballant per a guanyar les eleccions en els 34 pobles de la comarca, seguint l´exemple de la bona gestió dels governs de Montaverner o l´Olleria”.

D´altra banda, el delegat de relacions institucionals de la executiva provincial serà Óscar Bataller, Regidor del PP de la Pobla del Duc i el delegat de despoblament Juan Antonio Camarasa, de NNGG de Montaverner.

Noticias Locales

Related Posts

Comments are closed.