“Delante del mal vicio de mentir, está la virtud de la Verdad”

By at agosto 4, 2020 | 6:59 pm | Print

“Delante del mal vicio de mentir, está la virtud de la Verdad”


Si por alguna cosa se caracteriza el equipo de gobierno del «Ajuntament de L’Olleria» es por la transparencia y la verdad, y por eso, en relación a la contratación de «les vaquetes» para el año 2019 queremos realizar las siguientes aclaraciones.
El año 2019 se contrató los servicios de «les vaquetes» para las Fiestas de L’Olleria, por un total de 12.189 euros (6702 euros, para alquilar la plaza de toros + 4398 para la tramitación de los permisos + 1.089 euros por la instalación y puesta en marcha de la plaza de toros)

Para realizar este contrato se pidió una RC, pero solo había una consignación de 6.427.70 euros. Se hubiera podido tramitar una modificación presupuestaria con carácter previo a la contratación, pero tampoco podía ser, porque no había consignación, teniendo en cuenta que teníamos un presupuesto prorrogable desde el año 2016

La empresa presentó dos facturas en el año 2019 y fueron abonadas, pero no es hasta el 2020 que presenta la tercera de las facturas. Todavía que, presentada en 2019 o 2020 en esta tercera factura igualmente se tenía que tramitar un expediente de reconocimiento extrajudicial de créditos, que es precisamente la figura leal que la Ley prevé en estos casos.

Por este motivo ha de quedar claro que en ningún momento ha habido fraccionamiento de contrato, ni se ha incumplido en ningún momento la Ley de Contratos, ya que estamos hablando de un servicio ( En este caso un espectáculo) que fue contratado por Contrato Menor.

En Valenciá
Davant el mal vici de mentir, està la virtut de dir la veritat
Si per alguna cosa es caracteritza l’equip de govern de l’Ajuntament de L’Olleria és per la transparència i la veritat, i per això, en relació amb la contractació de les «vaquetes» per a l’any 2019 volem realitzar els següents aclariments:
L’any 2019, es van contractar els serveis de «vaquetes» per a les Festes de L’Olleria, per un total de 12.189 euros (6.702 euros, per lloguer de la plaça de bous + 4.398 euros, per tramitació dels permisos + 1.089 euros, per instal·lació i posada en funcionament de la plaça). Per a realitzar aquest contracte es demana una RC, però només hi ha consignació per import de 6.427.70 euros. S’haguera pogut tramitar una modificació pressupostària amb caràcter previ a la contractació, però tampoc podria ser, perquè no hi havia consignació, tenint en compte que teníem un pressupost prorrogat des de 2016.
L’empresa va presentar dues factures l’any 2019 i es van abonar però no és fins al 2020 que presenten la tercera de les factures. Encara que, presentada en 2019 o en 2020 aquesta tercera factura, igualment s’havia de tramitar un expedient de reconeixement extrajudicial de crèdits, que és, precisament, la figura legal que la llei preveu per a aquests casos.

Per aquest motiu, ha de quedar clar, que en cap moment hi ha hagut fraccionament de contracte, ni s’ha incomplit, en cap moment, la Llei de Contractes, ja que estem parlant d’un servei (en aquest cas un espectacle) que es va contractar per contracte menor.

Noticias Locales

Related Posts

Comments are closed.